jueves, 12 de octubre de 2017

Cursa Eurofitness


Primera participació aquest matí a la Cursa Eurofitnes a nou barris. Dilluns passat vaig decidir fer l'inscripció en lloc de l'entrenament que em tocava avui.
Recorregut de dues voltes idèntiques pel barri per fer un total de 10 Qm. Hi havía l'opció de fer-ne una. Circuit amb cert desnivell amb el punt mes alt a la Plaça Llucmajor i el mes baix a Can Dragó. Sortida i arribada al Clomplex Eurofitness a Can Dragó.
Dia de sol i bona temperatura per córrer 16ºC.


Avui no volia forçar massa per reservar-me pel proper diumenge que faré la cursa Correbarri i he sortit amb la Carme Salas amb l'objectiu d'intentar el Sub 55'. Ens ha acompanyat també el TeteXavi.
Els dos primers Qm, en lleugera pujada, he hagut de controlar una mica el ritme per dosificar forces. Arribats a la Plaça Llucmajor amb la baixada pel Passeig Valldaura hem recuperat el temps perdut. La resta, en lleugera baixada o pla, ens ha ajudat a passar el Qm 5 amb un temps de 27'07'' (23'' per sota el temps previst). La segona volta, amb una mica mes de temperatura i  Qm's acumulats, ha costat una mica mes però la Carme ha aguantat força bé amb els nostres ànims acabant amb un Temps final de 54'45'' al lloc 206 a ritme de 5'29''/Qm

Amb Carme, Kiske i TeteXavi

Ha estat un bon entrenament de cara al diumenge i amb molt bona companyia. Amb aquest temps la Carme a fet la seva millor marca personal en 10 Qm millorant la que tenia a la Cursa Bombers 2016 de 55'03''. Moltes felicitats !.

Dades del Garmin

Amb Carme i Luz Marina

La Luz Marina també ha fet una molt bona cursa baixant de 59'.

No hay comentarios: