domingo, 26 de marzo de 2017

7K del riu / Marató de relleus per equips


Avui he fet per primer cop dues curses el mateix dia. Amb motiu de la 6ª Marató de relleus per equips a Sant Joan Despí he participat a primera hora a la Cursa 7K del riu sobre el mateix traçat.
Després de la intensa pluja del divendres a la nit ens preocupava l'estat del terreny en gran part sobre terra i gespa. Per sort, el sol de dissabte va deixar però en bones condicions el recorregut de 7032 m.

Recorregut

Ens hem desplaçat aviat amb la Luz Marina fins Sant Joan Despí per agafar un lloc per l'equip de relleus

Cursa 7K del Riu 

Amb el canvi d'hora (avui hem avançat els rellotges) ha sortit un matí força fred però amb sol. He sortit a les 9 en punt amb l'objectiu de passar-ho bé i reconèixer el circuit.
Els primer metres han estat sobre una superficie d'herba amb forces bonys que calia controlar per no caure. Aviat he vist que no aniria gaire mes ràpid de 5'30''/Qm  Els tres primers Qm amb un parell de ponts sobre l'autopista han estat mes durs del que pensava.


A partir d'aquí hem anat seguint el curs del Llobregat per fer el darrer Qm de tornada cap a meta amb l'arribada de nou sobre herba.
He mantingut un ritme força regulat per acabar en un Temps de 38'16'' Lloc 137 a ritme de 5'27''/Qm.

Amb Edu

Dades del Garmin

Marató de relleus per equips

Fa unes setmanes a iniciativa de la Luz es va plantejar un retrobament de Rekons amb motiu de la marató de relleus. Dit i fet, amb força dedicació vam arribar a muntar tres equips de relleus que avui ens trobarem per fer la marató.
Hem muntat un punt de trobada en una de les taules de l'àrea de pic-nic que hi ha al costat de la sortida. Van arribant companys i a les 9:45 es dona la sortida de la marató, El meu company Debutante es l'speaker de la prova.
El sol comença a escalfar i es queda un dia magnífic.
Participo amb l'equip Rekons-2 integrat per Rosa Garrido, J,A, Perez, David Magnum, Rafa Perez, Ramon Beltrà i Silvia Grifols. Faig per tant el cinquè relleu el que em dona temps de recuperar-me de la cursa del riu.
Hi ha molt bon ambient i a la nostra taula s'han afegit els membres del equip LMSD amb els que compartim entrenaments. Anem xerrant, fent un munt de fotos i recordant històries compartides.
Pels relleus ens han donat un xip blanc que portem al canell i hem de passar per una taula just a l'arribada abans de passar el relleu.
Tres minuts passades les 12 el Rafa Perez em passa el xip i començo el cinquè relleu. Ara el sol escalfa molt mes i es una cursa totalment diferent ja que va molt estirada amb 162 corredors distribuïts al llarg del circuit.

Primers metres

Intento concentrar-me en el ritme ja que moltes estones vaig sol. Ara conec el recorregut però no se si l'esforç de primera hora em passarà factura. Mantinc un ritme força semblant encara que tinc la sensació de que vaig mes lent. Entro a la zona d'herba de l'arribada i entrego el xip a la Sílvia que fa el darrer relleu, Temps 38'08'' a 5'26''/Qm , 8' segons menys que la primera volta, això es regularitat !!!



De mica en mica comencen a arribar el primers equips, a nosaltres encara ens falta una mica.
A les 13.15 ens coloquem tot l'equip a la darrera curva per acompanyar l'arribada de la Sílvia.


Apoteosis final  i Temps 3h31'02'' Lloc 79 (de 162 equips) a ritme de 5'02''/Qm.



Tot seguit, esperem al Rekons-1 i fem l'entrada amb la Luz Marina i poc després a Rekons 3 amb la Carme Sorando.

Àlbum de fotos

Ha estat un gran dia. Aviam si ho tornem a repetir !

No hay comentarios: