domingo, 28 de febrero de 2016

Barcelona Magic Line

Avui he tornat a fer corrent com entrenament la Caminada solidària Barcelona Magic Line (BML), una caminada solidària que organitza Sant Joan de Déu per sensibilitzar i recollir fons per als programes d’atenció a les persones més vulnerables.
Caminada no competitiva per equips per Barcelona i Collserola amb 4 recorreguts possibles 10 , 20 , 30 i 40 Qm.
Gran participació amb 10000 participants en 731 equips i recaptació a prop dels 200000 € !.

Enguany el repte va començar cap al Novembre amb la formació del equip BC Team, inscripció a la prova i recaptació de fons. Entrada del bloc aquí.

Recorregut 20 Qm

El repte esportiu del nostre equip es de 20 Qm, l'econòmic l'hem superat ampliament amb els 2792 € recaptats.



Itinerari : Vallvidrera, Sant Pere Màrtir, Les Corts, Plaça Espanya, Anella Olímpica, Estadi Olímpic, Jardí Botànic, Castell de Montjuïc, Poble Sec, Raval, Barri Gòtic, Plaça de la Catedral. Desnivell + 434 m / - 780 m

Equip BC Team

El dissabte ha estat molt complicat amb onada de fred, pluja i vent. Per sort, el pitjor ha passat durant la nit i ha sortit el sol.
Hem sortit de la Plaça de Pep Ventura a Vallvidrera a les 10:37 en punt amb una bona temperatura.
Només sortir hem pujat pel c/ Mont d'orsa per seguir pel Camí de la Carena i pujar fort fins el Cim de Sant Pere Màrtir a 380 m d'alçada Qm 2,6 (20' de temps real).

Cim Sant Pere Màrtir

A partir d'aquí baixada molt exigent cap a la la carretera de les aigües, Passarel·la de les aigües i baixada per la carretera de la companyía d'aigües fins l'Hospital de Sant Joan de Déu Qm 5,5 (37' temps real) on hi había el primer avituallament.

Avituallament Sant Joan de Deu

Reagrupament de l'equip i tirada cap a Les Corts creuant la Ronda de Dalt baixada cap el Parc Cervantes, Av. Diagonal i Jardins de la Maternitat Qm 8 ( 53' temps real) on  gràcies a la Montse teniem un segon avituallament amb atenció especial a l'equip.

Avituallament Maternitat

Continuació per Trav. Les Corts, Gran Via Carles III, Av. Madrid, c/Numància, c/ Tarragona, Plaça Espanya i Font Màgica , lloc de sortida de la Marxa de 10 Qm.
Pujada cap el MNAC , Anella Olímpica i entrada per primer cop a l' Estadi Olímpic

 Anella Olímpica

Amb Montse

Estadi Olímpic Qm 14,5, temps real 1h40'

Continuació cap el Castell de Montjuïc amb pujada pel Jardí Botànic  Qm 17,3 (temps real 2h05').
Nou regrupament, tercer avituallament i moltíssima animació.
He coincidit amb la Carme que anava amb l'equip del Va Per A Tu de Intermon Oxfam Trailwalker.
Baixada final cap a Ciutat Vella pel Camí del Mar, Carretera de Montjuïc, Miramar, Portal de Santa Madrona, Rambles, Barri Gòtic, Mont Taber i Plaça de la Catedral on hi havia l'arribada Qm 21,7 (temps real 2h38') Temps total amb avituallaments 3h53'.

Dades del Garmin


Arribada Plaça de la Catedral


Ha estat una gran experiència i per una bona causa. Un 10 per l'organització.

Galería de fotos

Un plaer poder compartir aquest grans moment amb els companys del BC Team. L'any que ve repetirem !.

sábado, 27 de febrero de 2016

Sopar Correcat 2016


Ahir a la nit vam fer al Hotel Icaria el sopar anual de corredors.cat que celebrava la seva desena edició.
La recepció va ser tota una sorpresa amb entrega de pitral personalitzat i foto d'arribada. Ens vam reunir uns 120 correcats.

Arribada
Amb Olga , Luz i Carles Sancho

Abans del sopar es va fer l'entrega del premis de la Lliga correcat on el Jordi Mas va guanyar la seva categoria.

 Amb Jordi i Sergio

El sopar va estar força animat i en acabar van fer l'entrega del premis pastanaga i van pasar uns vídeos divertits de edicions anteriors.

La meva amiga Olga va guanyar merescudament el premi pastanaga a la Miss correcat.


Com a fi de festa van posar música i vam aprofitar per xerrar tots plegats una estona fins que vam acabar cap a les 2 h.

Galeria de fotos de CarlesCat

Video de Antoni Parra

domingo, 21 de febrero de 2016

Maratest Badalona


Cinquè Maratest aquest matí a Badalona , fins ara he fet totes les edicions.
Com es habitual en aquestes dates, matí fred però amb sol. Molt bona organització amb sortida i arribada davant del Palau Olímpic de Badalona i  "speakers" de luxe, els meus companys de corredors.cat Waterpoler i Debutante, que han animant força.

Circuit de 15 Qm idèntic a l'any passat i molt pla  amb dues distàncies 15 i 30 Qm. Llebres amb ritmes de marató per poder a competir al màxim rendiment.


Molts companys de corredors.cat, la majoria del quals estan preparant la marató de Barcelona

He participat a la prova de 15 Qm amb l'objectiu de baixar de 1h20' (ritme de 5'20''/Qm).

Sortida a les 9:00 en punt amb el meu company Barcelona92 llebre de ritme 5'20''. Els primers Qm's els hem fet per la part industrial sense animació. Cap el Qm 2, hem fet l'única pujada destacable del recorregut el Pont de Lluc sobre la via del tren.
Cap el Qm 4 al Passeig Marítim m'he despenjat del grup perque no anava gens còmode amb tants corredors junts.
He passat el Qm 5 en 27'05'' a ritme de 5'25''/Qm. He continuat al meu ritme per la carretera de Mataró fins a Montgat i tornar. Com sempre  ens hem creuat amb un munt de companys i ens hem saludat i animat mútuament.

Tornada per la ctra. de Mataró

A la Riera de Canyadó he passat el Qm 10 en 54'20'' a ritme de 5'26''/Qm. Gir cap el Passeig Marítim i entrada el centre de Badalona. Enguany, no he aconseguit apretar el ritme per agafar la llebre com havia fet en anys anteriors.
Al darrer  Qm he apretat una mica per acabar en un Temps final de 1h21'21'' al Lloc 511 a ritme de 5'25''/Qm.


Arribada
Amb el meu company Pere

He fet una cursa molt regular però a ritme un pel mes lent del planificat tot i això ho dono per bo ja que he anat més ràpid que a la Mitja de Barcelona de la setmana passada.

Amb el resultat d'avui, torno al tercer lloc del podi de la meva categoria M60 de Lliga Championchip amb 619,98 punts.

Ara, a pensar en la BML del proper diumenge que promet ser espectacular.

domingo, 14 de febrero de 2016

26ª Mitja Marató de Barcelona


Desena Mitja de Barcelona (setena consecutiva) i per partida doble de voluntari i de corredor.

11-12/2/16

Com l'any passat vaig participar de voluntari amb Voluntaris 2000. El punt de trobada va ser a la Fira del Corredor al Hub de Plaça les Glòries. Bon ambient i força animació tant el dijous com el divendres a la tarda amb un munt de corredors de països diversos, un 32%.

Amb alguns companys de corredors.cat


Em van donar un tallavents molt xulo i també una samarreta.

14/2/16

Dia de sol i temperatura molt superior a la normal en Febrer. De nou inscripció rècord amb 16500 corredors. Com l'any passat sortida al Passeig Pujades en quatre onades separades uns cinc minuts per donar cabuda al gran nombre de participants.

Preparat per la sortida

Aprofitant que es un recorregut força pla, el meu objectiu es anar al voltant de 5'30''/Qm i si es possible intentar el sub 1h55'.


Surto amb el meu company de corredors.cat Null0 (Ferran) a les 8:55 en la tercera onada. Tot i el gran nombre de participants es pot córrer bé.
Del Qm 2 al 4 pujant el Paral·lel baixem una mica el ritme per reservar forces. Recuperem al agafar la Gran Via i passem el Qm 5 en 27'26 a 5'34''/Qm. Continuo amb el Ferran i cap el Qm 7,5 passem al costat de l'Arc del Triomf al Pg. de Lluís Companys amb una gran animació.
Girem per Pallars fins el c/Llacuna per creuar la Diagonal. Aquesta part del Poble Nou es la menys animada. Al Qm 10 hi ha l'avituallament de corredors.cat. En hi ha tants que no se a qui saludar. Passem en 55'17''a ritme de 5'32''/Qm. Hem millorat una mica en aquest segon 5000 m.
Al llarg del recorregut hi ha grups de musica que ens animen.


Fins ara hem tingut ombra, em preocupa el sol que pot caure al pas per l'avinguda del litoral.
Girem pel c/ Perú nou enguany i força ample. A la baixada per Rambla Prim Qm 12,5 em prenc un gel. Passem el Qm 15 a la tornada de la Diagonal en 1h22'50'', encara anem un segons per sobre 5'30''/Qm. Ens creuem amb els companys que venen darrera pujant per l'altre costat de la Diagonal. Continuem fins el Forum per agafar el Pg. del Taulat. Aquí bufa un fort vent que ens descontrola una mica per baixa la sensació de calor. Seguim per Pg. Garcia i Fària. Al Qm 18 hi ha una forta rampa per agafar la Av del Litotal. En aquest punt atrapo a la Laura. Em diu que va bé.
A falta de 3 Qm aprofitem per apretar una mica. Passem el Qm 20 al c/ Marina en 1h49'57''. Anem exactament a 5'30''/Qm. Hem recuperat en el darrer 5000 m fent-lo a 5'25''/Qm. La meta ja es a tocar i queda l'últim esforç. El Ferran tira cap endavant. Gran animació a l'ùltim Qm que faig a 5'05'' per acabar en un Temps final de 1h55'29'' lloc 8359 (grup d'edat 489) Ritme 5'29''/ Qm.

Dades del Garmin

La meva trenta tresena mitja marató ja es al sarró !


Amb Laura
El Sub 1h55' s'ha escapat per pocs segons però tot i això he fet millor marca de la temporada rebaixant en 16'' la de fa dues setmanes a Sant Coloma. També he rebaixat en 32'' la marca de l'any passat a Barcelona.

Amb Ferran
A partir del 2011 van començar a donar medalles com a la Marató fet que a mí personalment m’agrada. Amb la d'avui ja en tinc sis.

Medalles 1/2 BCN  2011 - 2016

miércoles, 10 de febrero de 2016

Barcelona Magic Line


Després de la gran experiència de l'any passat, al mes de Novembre vaig decidir tornat a participar a la Barcelona Magic Line i em vaig inscriure amb l'equip BC Team on també participen bona part del membres de l'equip de l'any passat.
La BML es una caminada solidària que organitza Sant Joan de Déu per sensibilitzar i recollir fons per als programes d’atenció a les persones més vulnerables.
Es una caminada no competitiva per equips per Barcelona i Collserola amb 4 recorreguts possibles 10, 20, 30 i 40 Qm.

El nostre logo

El BC Team està format per 25 membres i el portaveu es en Josep Gil.

Alguns membres de l'equip

A principis de Gener ja vam superar el repte solidari inicial de 500 € amb la venda de capsetes de xocolatines solidàries i fins i tot vam sortir a les noticies de actualitat de la BML. Tot seguit el vam pujar a 2000 €.
A la web de la Bolsa del Corredor vam publicar un article on s'expliquen les activitats de l'equip per assolir el repte solidari.
El repte esportiu serà de 20 Qm ja que quan ens vam inscriure els de 30 i 40 Qm estaven plens.

Per fer una donació clicar a l'equip aquí.

23/2/2016

Comença el compte enrere. A menys d'una setmana per la caminada ja hem rebut instruccions de l'organització referent a l'hora i lloc de sortida del 20 Qm.

Com a novetat en el recorregut del 2016 es que entrarem a donar una volta a l'estadi olímpic Lluís Companys.


La recaptació ha estat espectacular amb la venda de butlletes per la cistella del corredor i les d'experiències. A dia d'avui hem superat de llarg el nou repte de 2000 € amb una recaptació de 2642 € !!!