lunes, 8 de agosto de 2016

Mini marató El Delfin Verde 6

Tercera participació a la Mini Marató del Càmping Delfin Verde aquest matí. Com sempre bona organització per part l'equip d'animació.
Recorregut pels camps d'arròs de Pals i espai natural de les Basses d'en Coll idèntic a les edicions anteriors. Distància 10 Qm per pista de terra i molt pla. Sortida i arribada a l'entrada del càmping.
Sortida a les 7:30 en punt amb una temperatura magnífica de 20ºC !. Participació rècord de l'any amb 44 corredors, la majoria estrangers.


Cap el Qm 1,7 hem creuat pel pont de fusta per entrar de ple als camps d'arròs amb una magnífica vista. He fixat un ritme de cursa força constant de 5'40''/Qm. El grup s'ha estirat molt amb poques possibilitats d'avançar algun corredor.


Al Qm 2,5 hem creuat el pont de pedra sobre el Rec des Coll per girar cap a l'esquerra i 800 m mes endavant cap a la dreta fins l'entrada de les Basses d'en Coll.

Senyalització permanent

Passat el Qm 5 avituallament d'aigua i pas pel Qm 6, just al pont de pedra, en un temps de 34'06. Gir a l'esquerra pel camí del Rec des Coll cap al Mas Gelabert i 900 m mes endavant, just abans d'arribar al Mas (Qm 7) gir a la dreta i tornada cap el càmping.
Al Qm 8,2 hem tornat a creuer el pont de fusta per enfilar cap el càmping per la pista de ciment paral·lela a la carretera del Mas Pinell.
Temps final de 55'46'' i lloc 35 a ritme de 5'40''/Qm

Dades del Garmin

La tercera mini al sac

Temps prou acceptable i mantenint ritme de competició.

En acabar medalles pels tres primers, plàtans i beguda per tothom. El 22/8 a per la quarta !.

1 comentario:

Unknown dijo...

Hola Ramón:

La hice en julio del año pasado ya que estaba en el camping, me lo pasé muy bien. Eramos pocos unos 12 creo, no recuerdo el tiempo, pero parecido al tuyo. También me quedé solo al poco de empezar por mitad de los participantes.

Es divertido el circuito, bien señalizado con los guias, bien organizado.

Nos vemos, un abrazo.

Francesc de corredors.cat