sábado, 5 de marzo de 2016

28ª Cursa Científica Hospital de Sant Pau


Avui he participat per primer cop a la Cursa Científica de l'Hospital de Sant Pau una cursa ja veterana a la ciutat de Barcelona que celebra la seva 28ª edició.
Dia de sol i bona temperatura per córrer, al voltant de 10ºC. Participació d'uns 180 corredors, suposo que limitada per l'organització del DIR.


Recorregut força exigent de 850 m per un entorn magnífic, el recinte modernista. Prova consistent en donar voltes al circuit amb un màxim de 2 h.

Amb el companys de Corredors.cat

He sortit amb l'objectiu de córrer 1h30' el que em portarà al les 18 voltes i uns 15 Qm.
Per controlar millor el ritme amb tants desnivells he calculat que el temps per volta ha de ser de 5 minuts.
Sortim a les 10 h en punt al mig de la pujada mes forta del recorregut. Passo la primera volta de reconeixement en 4'48''. Hi ha corredors de ritmes molt diferents en funció de la distància que pensen fer i la seva condició física. També alguns que van caminant. 

Pas per meta segona volta

Aviat em comencen a doblar i jo a doblar corredors. Faig unes voltes amb en Jordi Mas que la fa com entrenament per la Marató de Barcelona de diumenge que ve.

Amb Jordi Mas

Veig que puc aguantar bé per sota els 5' per volta. El circuit te uns quants obstacles de mobiliari urbà que cal controlar per no caure. Hi ha una segona pujada molt mes suau i curta.
El recinte modernista es un entorn únic. Faig unes voltes també amb el TeteXavi.

Amb TeteXavi

A mida que passa el temps cada cop hi ha menys corredors que continuen la prova, sobre tot, passada la primera hora que passo amb 10,5 Qm.

Recinte modernista

En CarlesCat em fa un munt de fotografies, algunes d'elles molt bones.


Arribo a la volta 18 en 1h28' i decideixo fer-ne una mes per superar l'hora i mitja prevista. Aprofito per fer-la volta ràpida en 4'36'' i acabar en un Temps final de 1h32'36''. He fet un total de 19 voltes , 16,150 Qm a un ritme de 5'44''/Qm. Lloc 67.


Tot i la duresa de la prova m'ha agradat molt i he acabat molt satisfet. 
Bona organització del DIR  que ha fet la cursa gratuïta amb entrepà i begudes a l'arribada i obsequi de samarreta tècnica. 

No hay comentarios: