sábado, 13 de junio de 2015

17ª Cursa Bombers


Tretzena participació consecutiva a la Cursa de Bombers de les disset edicions celebrades.
Cursa puntuable per la 7ª Challenge BCN 10K amb canvi radical respecte edicions anteriors. Data al mes de Juny, horari nocturn 21:00 h i recorregut lineal amb sortida a Plaça de Espanya i arribada a Selva de Mar. Tot això juntament amb l'elevat preu de 20 € mes 3 € pel guardarroba ha portat força controvèrsia.
Com sempre trobada amb els companys de corredors.cat que avui molts anàvem amb la samarreta / pitral oficial de la cursa.


Nou calaixos de sortida. Estreno el calaix Sub 50' després d'haver assolit aquesta marca fa uns dies a Sant Joan Despí.
Com sempre espectacular ambientació disco previa a la sortida de la Av. Mª Cristina.


Recorregut lineal

Tot i que ja no hi ha sol temperatura alta i humitat intensa per córrer.
Surto ràpid aprofitant la baixada pel Paral·lel amb l'objectiu de sub 50'. Passo el primer Qm en 4'56''. Tot i els controls dels calaixos he d'avançar molts corredors mes lents que han sortit davant meu. Passo el Qm 2 al final del Paral·lel en 10'05'', mes lent del previst. Al Passeig Colom no aconsegueixo agafar bon ritme i al pas pel Qm 4 al Passeig Picasso ja es un fet que el sub 50' s'escapa.
Intento apretar una mica i passo el Qm 5 en 25'52''. A la pujada pel C/ Marina perdo definitivament el ritme totalment empapat de suor per l'humitat. Passat el Qm 7 m'avança la llebre de sub 50' que havia sortit darrera meu. Passo el Qm 8 ja a la Diagonal en 42'25'' i continuo el mes dignament possible per Selva de Mar fins la meta. Temps final de 53'05'' lloc 5745 Cat 888 Ritme 5'19/Qm.



Està clar que córrer de nit i amb calor no es el meu fort i al Qm 2 ja tenia clar que el Sub 50' s'escapava. He anat al màxim tota l'estona pero avui no hi havia forma d'agafar un ritme ràpid.


Dades del Garmin

Amb aquesta cursa acabo al temporada.

Espero que l'organització s'ho replantegi ja que per a mi el canvi ha estat clarament pitjor que en edicions anteriors.

No hay comentarios: