lunes, 9 de febrero de 2015

3ª Mitja Marató Colomenca


Com l'any passat he tornat a Sant Coloma de Gramenet per fer la 3ª Mitja Marató Colomenca.

Bona organització de la Unió Colomenca d'Atletisme i per només 10 € !. Ens hem reunit uns quants companys de corredors.cat tot i la coincidència amb la Mitja del Prat i la Cursa corre amb l'Apel·les a L'Hospitalet.


Com que no hi havia llebre per aquesta marca hem muntat la nostra de dos unitats amb la meva companya Patricia (Patiño).
Recorregut força pla amb alguns tobogans a partir del Qm 16. L'objectiu d'avui es Sub 2 h el que representa un ritme de 5'40'' /Qm.
Dia amb sol però molt fred  (2ºC) i amb estones de fort vent. Hem pres la sortida a les 9:30 en punt juntament amb els participants de la cursa de 10 Qm.
Ja al primer Qm pel Besós direcció Montcada veiem que el vent i el fred ens ho posarà difícil tot i això intentem agafar ritme de cursa. Passem de nou per per meta al Qm 2,5 i enfilem de nou el Besós cap a Montcada. Passem el Qm 5 en 27'53'' uns 20'' per sota del previst. El tram es fa llarg fins el Qm 6 on fem el gir per agafar la carretera de tornada cap a Santa Coloma amb pujades i baixades suaus on ens anem embalant una mica. Cap el Qm 9 hi ha el desviament dels que fan la prova curta. Passem el Qm 10 en 55'24'' a ritme de 5'34''/Qm. Portem un minut menys del previst que ens pot fer falta el tram final. Continuem pel cas urbà de Santa Coloma sense problemes i molt estirats pels pocs participants en aquesta mitja (no arribem a 500). Em prenc un gel al Qm 12 i tornem a passar per meta al Qm 14 per enfilar de nou la llera del riu Besós ara direcció mar amb lleugera baixada i vent de cua el que s'agraeix.

Amb Patricia

Aprofitem per rascar uns quant segons mes i passem el Qm 15 en 1h23'03''. Sembla que el Sub 2 h està garantit i ja pensem en quina marca que podem fer.
Al Qm 16 s'acaba el Besós i entrem de nou a Sant Coloma amb una primera rampa bastant dura. Aquí hi han uns quants tobogans que ens fan baixar el ritme clarament.
Al Qm 19 i ha la rampa mes forta al costat de l'hotel IBIS i la Patricia es queda despenjada uns metres. Com que veig que a la baixada no em pot seguir, apreto al màxim i continuo sol cap a la meta per acabar en un molt bon Temps final de 1h56'54'' lloc 421 i a la posició 8a de la meva categoria. Ritme de 5:32/Qm.

Dades del Garmin

Esprint final

Objectiu Sub 2h complert i he millorat el temps de l'any passat !. També he fet la millor marca de la temporada en Mitja Marató. No es pot demanar mes.

Al final la Patricia ha entrat a uns pocs metres darrera meu amb un temps de 1h57'29''


En acabar entrepà de botifarra a la brasa i cervesa !. L'any que ve tornarem.

No hay comentarios: