domingo, 28 de septiembre de 2014

36ª Cursa de la Mercè



Aquest matí he fet la Cursa de la Mercè tota una clàssica al calendari a la ciutat de Barcelona i que enguany celebra la 36ª edició. Cursa puntuable per la 7ª Challenge BCN 10K . Gran participació amb nou rècord, 18000 inscrits.

Trobada multitudinària de corredors.cat i celebració dels 20 anys corrent curses del meu amic Cándido. També han participat els meus amics Sergi i Jorge.

Felicitats Cándido !


Corredors.cat

Sortida a la Av. Reina Mª Cristina en tres onades i vuit calaixos per fer una sortida mes fluida.

El dia a sortit tapat amb 21ºC i molta xafogor.

Enguany surto a la segona onada a les 9:35 i sense companys amb l'objectiu d'intentar el Sub 52'.
Les obres del Paral·lel fan d'embut durant el primer Qm i amb la gran quantitat de participants no vaig gens còmode fins el Qm 2 a la Gran Via. Passo el Qm 5 en 26'06'' a ritme de 5'13''/ Qm. La pujada pel Passeig Lluis Companys cap l'Arc del Triomf i l'avituallament em fa perdre el ritme i faig el Qm 6 en 5'29''. Intento recuperar ritme però la lleugera pujada de la Ronda Sant Pere, carrer Sepúlveda i l'últim pel Paral·lel no m'ho permeten gaire.

Arribada

Faig el segon 5000 m en 26'41" (a 5'20''/ Qm). Temps final 52'47'' lloc 5507 a un ritme de 5'16''/Qm.

Com estava previst he fet el segon 5000 m una mica mes lent que el primer per la pujada al Paral·lel.

Tot i que el Sub 52' no ha estat possible, vaig agafant ritme de competició  ja que he fet 1'24'' menys que la del Barça de fa 20 dies i 15'' menys que l'any passat.

Continu sumant punts a la Challenge BCN10K !

Ara aturo les curses durant 15 dies al marxar cap a Burgos a fer el Camí de Sant Jaume fins Ponferrada.

Video de l'arribada quan el crono marca 57'14''

domingo, 21 de septiembre de 2014

Caminada de Sants

Aquest matí he fet la Caminada de Sants prova del programa de Caminades Barnatresc 2014 organitzada per la UEC de Sants.
Recorregut urbà circular des del Parc de l'Espanya Industrial fins el Peu de Funicular de Vallvidrera i tornar amb una distància aproximada de 13,5 Qm.


El dia ha sortit tapat amb molta xafogor i m'ha acompanyat, com l'any passat, la meva amiga Rosa.
Hem sortit a les 8h45' a bon ritme gaudint de les vistes i d'un munt lloc per on no havia vist mai.
El pas per l'avituallament al Passeig Sta. Eulàlia (Qm. 6,4) l'hem fet en 1h15´.

Amb Rosa a Vallvidrera

Poc després de passar pel Peu del Funicular (Qm 7) hem fet la tornada tot de baixada cap el Parc de l'Espanya Industrial per acabar en un temps de 2h33´41´´a ritme de 5,27 Qm/h.

Un entrenament relaxat en bona companyia. Acumulant Qm's de cara al segon tram del Camí de Sant Jaume que començo el 2/10 a Burgos

domingo, 7 de septiembre de 2014

Cursa Barça


Per completar el doblet del cap de setmana avui he fet la Cursa Barça organitzada pel F.C. Barcelona i que es celebra per primer cop.
Primera prova puntuable per la 7ª Challenge BCN10 K.
Recorregut de 10 Qm pel barri de Les Corts amb sortida i arribada a les instal·lacions del F.C. Barcelona.
Forces participants, uns 3700, tot i ser la primera edició.

Amb Carme

El dia ha sortit nuvolat amb molta xafogor. Sortida ales 9:00 en direcció cap a la Diagonal amb un primer Qm. de pujada matador. Aviat he vist que la prova seria dura per les condicions climatològiques i el meu estat de forma actual de pre-temporada.
He passat el Qm 2,5 en plena Diagonal en 13:35 a ritme de 5'25''/Qm. La lleugera baixada per Josep Tarradellas ha estat compensada per la pujada pel c/ Entença i he passat el Qm 5 en 27'04'' pràcticament al mateix ritme. En aquest punt era mes necessari que mai l'avituallament d'aigua que hem fet cap el Qm 5,5.
Novament la baixada per Joan Güell ha quedat compensada per la pujada per Comandante Benitez. i el pas pel Qm 7,5 a Travessera de Les Corts l'he fet en 40'41'' mantenint el ritme. L'ultima part cap a Collblanc i Cardenal Reig s'ha fet dura per la forta calor i la volta per l'exterior del Camp Nou no s'acabava mai.

Volta al Camp Nou

Temps final de 54'14'' lloc 1378 (Lloc cat 57) ritme 5'25''/Qm.

Dades del Garmin

Amb Pablo

Tot i la marca discreta, avui acabar ja era un èxit. Sumo els primers punts a la Challenge. Orgullós d'haver participat a la cursa del meu club !.

sábado, 6 de septiembre de 2014

Cursa Beer Runners


Primera participació a la Cursa Beer Runners aquest matí al Parc del Fòrum i una distància aproximada de 5 Qm. Amb la participació demà a la Cursa del Barça i en plena pre-temporada avui només es tractava de passar-ho bé.

Amb Carme que també s'ha apuntat a la festa

Hem sortit a les 11 en punt amb un sol de justícia i uns 26ºC. Amb l'orografia del Parc al primer Qm, ( ple de trampes pels corredors en forma de mobiliari urbà), es tractava de no fer-se mal. Un cop passat el pont sobre el port olímpic hem anat agafant la velocitat de creuer per apretar una mica mes arribant a meta i acabar en un Temps final de 28'49'' a ritme de 5'43''/Qm.

A l'arribada cerveseta i tapes per a tothom

Ens ho hem passat molt bé tot i que les cues pel guarda-roba i per "l'avituallament" han estat excessives.

Cursa gratuita amb samarreta d'obsequi i tot

L'any que ve repetirem !

Vídeo resum