sábado, 16 de agosto de 2014

Entrenament nocturn


Feia temps que volia fer per primer cop un entrenament nocturn ja que fins ara les meves úniques experiències nocturnes han estat les dues curses nocturnes del Port de Barcelona (2013 i 2014) i les Curses dels Nassos que comencen amb llum de dia però acaben de nit.
Finalment, avui he quedat per fer-lo amb el meu amic Prudi, força experimentat en entrenaments nocturns.
A les deu en punt hem sortit del càmping Inter Pals per fer un recorregut pels camps d'arròs de Pals. Aviat hem agafat el camí paral·lel al mar que hi ha al costat de de la platja on hem encès els frontals amb la vista al fons de les llums de l'Estartit.
Amb sensacions una mica estranyes de córrer a aquestes hores no he anat gens còmode durant els primers Qm. tot i el ritme lent a que anàvem. El pas per Qm 3 ha coincidit a l'avinguda del Grau on hi ha el càmping Playa Brava amb il·luminació pero aviat però hem entrat a l'espai natural protegit de les Basses d'en Coll (Qm 3,5) en plena foscor.
En aquest punt endevinàvem al fons el Montgrí seguint per la pista paral·lela al rec des coll fins el Mas Gelabert (Qm 6,3). Temps de pas 37'12'' Ritme 5'54''/Qm.
La falta de referències visuals llunyanes i la mala visibilitat del estat del terra fan per a mi mes difícil el còrrer tot i això avui es tractava de gaudir de l'experiència de la nit.
Al Mas Gelabert hi ha la discoteca les Teules i es celebra a mes aquests dies d'estiu el White Summer Market, hi havia per tant, un munt de gent i cotxes.
Tant ràpid com hem pogut ens hem desviat de la carretera per agafar a l'esquerra el camí dels Eixarts que porta directament al camí del càmping Neptuno. La foscor i el silenci han tornat i hem pogut gaudir d'uns Qm força tranquils.
Al Qm 8,2 hem agafat el camí del Neptuno en lleugera pujada de només 1200 m però que es fan llargs.
A partir d'aquí hem travessat un bosquet per sortir a la carretera de la Av. Mediterrània  fins el càmping.
Hem fet 10,7 Qm en 1h03'29'' (Ritme 5'56''/Qm). No està malament.

Dades del Garmin

Ha estat tota una experiència i en bona companyia.



No hay comentarios: