domingo, 15 de diciembre de 2013

XXXVI Cursa de La Sagrera


Tercera participació consecutiva a la Cursa de La Sagrera la cursa popular mes antiga que es fa a Barcelona després de la Jean Bouin. Prova puntuable per la 6ª Challenge BCN 10K.
Bona organització i gran detall al d'assignar-me el pitral 333 que els havia demanat en commemoració del meu número de curses.


La cursa es solidària amb la Marató de TV 3 que es fa avui i s'han recaptat 1600 € !.
Retrobament amb alguns companys del Rekons Running Team , altres son a les 24 h de corredors.cat que també fan avui.


Com l'any passat, circuit de dues voltes de 5000 m pel barri amb molts girs i alguns punts amb lleugera pujada que et fan perdre una mica el ritme. Dia de sol i uns 12º C força suportables.
He fet l'escalfament amb en Jorge que mica en mica es va enganxant a això de les curses.
He sortit a les 9:30 amb l'Alejandro Mayolas i la Sílvia amb l'objectiu de fer una bona marca en 10000 m.
Passat el primer Qm els he deixat marxar perque anàvem massa ràpid per a mi. Tot i això he passat força bé el Qm 5 en 25'30'' a ritme de 5'06''/Qm.
A la segona volta encara he anat millor i cap el Qm 7,5 he atrapat als meus companys deixant-los enrere fent els tres últims Qm a ritme per sota de 5 /Qm per acabar en un Temps final de 50'30'' Lloc 730 (57 de la meva categoria) a un ritme de 5'03''/Qm.

Amb Jorge 

El meu amic Jorge ha fet una gran marca 44'48''. La Sílvia també amb 50'48'' MMP en companyia de l'Alejandro. 

Molt content, he recuperat la velocitat perduda als últims deu mils fent la 3ª millor marca en 10 Qm d'aquest any i la millor marca en aquest cursa. Sumo uns quants punts mes a la lliga Championchip i a la Challenge !.

No hay comentarios: