viernes, 20 de diciembre de 2013

Trail Roca Negra - Montpedrós

Fa uns dies el meu amic Manolo (RunnerSantBoi) de corredors.cat va penjar una foto a Facebook d'una pedra gravada molt interessant.
Li vaig demanar per anar a veure-la quan tingués una estona i de pas fer una mica d'entrenament per la muntanya. Aquest matí ha estat el dia escollit tot i que s'ha llevat molt nuvolat per la pluja d'aquesta nit.
He quedat amb ell a les 8:45 a l'estació de Sant Boi i ens em desplaçat amb cotxe fins el Poliesportiu Pau Gasol on ens esperaven la MªJosé, en José Luis i en Jona.
Amb una temperatura de 8ºC pero sense pluja, hem sortit plegats a les 9 en punt pel Camí del Llor una pista forestal que aviat a començat a pujar fort.
En un quart d'hora hem arribat a la Roca Negra que es a només 1,6 Qm. Aquest lloc ja el coneixia de la pujada a Sant Ramon que vam fer al 2011.

Roca Negra

Continuació cap a la Creu de Querol i forta pujada fins l'ermita de Sant Antoni on hem arribat en 50' després de fer poc més de 6 Qm

Últims metres per arribar a Sant Antoni

Al cim del Montpedrós a 348 m d'alçada hi ha l'ermita i una magnífica vista de 360º de la comarca avui enterbolida per la mala visibilitat.

Ermita de Sant Antoni

Després hem anat a visitar la misteriosa pedra que te un gravat en forma de cargol

Roca de Montpedrós

Detall del gravat

De tornada una bona baixada per pista forestal sense dificultats fins arribar de nou el Poliesportiu
Hem visitat els termes municipals de Sant Boi, Santa Coloma de Cervelló i Sant Vicenç dels Horts fent un total de 11,46 Qm en 1h23'03'' ritme 7'15''/Qm .

Dades del Garmin

Un bon entrenament i millor companyia. Hi tornaré !.

Fotos gentilesa de Runner SantBoi

1 comentario:

RunnerSantBoi dijo...

siempre es un placer compartir kms. en buena compañia, Ramón ya sabes que podemos repetir un buen trail por las montañas de Sant Boi
saludos
Manolo