jueves, 26 de septiembre de 2013

5K@EASD


El dimarts em vaig assabentar d'aquesta cursa i no vaig dubtar en apuntar-me , el fet de sortir i arribar a l'Estadi Olímpic ja era prou atractiu .
La cursa 5K@EASD ha estat molt ben organitzada pel l'empresa Tracs, Inc de Boston amb motiu del Congrés Mundial contra la Diabetis que s'ha fet a Barcelona per part de l'empresa danesa Novo Nordisk.
Ens hem trobat un bon grapat de correcats i companys a la sortida i hem estrenat el nou tartà de la recta de l'Estadi Olímpic destrossat als X-GAMES. També he pogut visitar l'interior amb la pista d'escalfament  i estrenar les dutxes !.

Foto dels participants

Recorregut magnífic per Montjuïc amb sortida i arribada a l'Estadi Olímpic. Hi havia dues modalitats, cursa i caminada, encara que la majoria l'hem fet corrent.

Recorregut

A sac des del primer metre hem donat una volta i mitja a la pista per sortir després cap a l'exterior. He passat el Qm 1 en 4'47''. El Qm 2 a la Plaça d'Europa l'he fet en 4:40 aprofitant la lleugera baixada. El Qm 3 ha estat una mica mes dur amb forces girs i lleugera pujada (4'49'') i el Qm 4 encara mes amb la pujada per l'Avinguda de l'Estadi (4'58''). L'entrada a l'Estadi espectacular remuntant llocs a la pista per marcar un Temps final de 23:01 a ritme de 4'48''/Qm . Lloc 277 de la general i 12 de la meva categoria.
Arribada


Malauradament hem comprovat que la distància ha estat finalment al voltant de 4800 m i no 5000 m com estava programat, el que no em permet registrar la marca com MMP en aquesta distància.

Tot i això ha estat una gran cursa, gratuita amb samarreta de regal molt xula i gran avituallament. No es pot demanar mes. Molt satisfet !.

1 comentario:

Louis Moisson dijo...

Bon día Ramon !

Me llamo Louis y trabajo para la empresa que organizaba la 5K@EASD en Barcelona en 2013 y vamos a repetir el próximo 18 de Septiembre 2019 a las 8h30 de la tarde.

Nos agrada mucho tu artículo y esperamos verte de nuevo este año ! Puedes encontrar más informaciones y inscribirte aquí a partir de la primavera : http://www.easd5k.com/

No dudes en compartir esta información !

Atentamente,

Louis