lunes, 30 de abril de 2012

Els 10 Km d'Empúries


Tercera participació ahir als 10 Km d'Empúries cursa que es fa conjuntament amb la marató i mitja marató amb sortida i arribada en el marc incomparable del recinte arqueológic d'Empúries.
Durant la nit ha estat plovent pero s'ha llevat el dia amb el sol i bona temperatura per córrer 13ºC. Enguany, pocs companys de corredors.cat probablement degut a la coincidència amb altres curses. Tot i aixó he pogut saludar en Biel54 , Karlos , Sandmann , Nolo58 i Arcadi42 que feien la marató (aquests dos últims com "entrenament" de la Intermon Oxfam Trailwalker de la setmana que ve. També en Jordi Mas, TeteXavi , Dion i Josep Fornell que feien la mitja i en Toni Campani , la Rosalia i la Irene que feien com jo els 10 Km.


Enguany , nou recorregut, mes urbá, fins el centre de L'Escala i tornar recordant una mica el traçat de l'antic Terç de marató.
Hem sortit a les 8:45 darrera dels participants de la marató i mitja marató. Tot i que sembla que es una cursa totalment plana al fer-se al costat del mar , des del primer Qm, ens hem trobat en els petits tobogans que no ens han abandonat durant tota la cursa. No he pogut controlar el ritme en cap moment perque per motius que desconec no i havía ningún Qm marcat !!!. No m'he trobat gens cómode amb aquesta situació i pero he intentat anar al máxim.


En arribar, sorpresa , bona marca  Temps final 50'28'' Lloc 224 Cat 24 Ritme 5'03/Qm.

No ha estat gens malament tot i que alguns companys deien que el Garmin marcava 9800 m.

domingo, 22 de abril de 2012

14ª Cursa Bombers


Gran Cursa de Bombers aquest matí amb una perfecta organització de Nike Running Spain.
Cursa puntuable per la 4ª Challenge BCN 10K i de nou inscripció rècord de 24000 corredors.
Trobada amb molts companys de corredors.cat i del Rekons Running Team. En David participa per tercera vegada consecutiva.


Dia nuvolat i fresc , res a veure amb la temperatura anormalment alta de l'any passat.
L'organització ha disposat de 12 calaixos de sortida i dues onades. Enguany porto la samarreta de corredors.cat amb pitral.
Sortida a les 10:00 amb una espectacular onada de samarretes lila i pluja de confeti. El video de You Tube.
Sortim a sac des del calaix Sub 50' amb en David. Passem el primer Qm en 4'54'' i poc després a l'inici del Paral·lel en David em deixa enrere. Passo el Qm 3 al final del Paral·lel prou be en 15'06''. Amb l'avituallament del Qm 4 i lleugera pujada pel carrer Urgell no puc augmentar el ritme tot i passo el Qm 5 en 25'22''. A la lleugera baixada per la Gran Via i carrer Marina em poso per sota de 5'/Qm. Paso l'avituallament del Qm 8 (l'Arc del Triomf) en 40'25''. Apreto encara una mica mes. Entro a la Via Laietana on hi ha una vista espectacular de centenars de samarretes liles. Passo el Qm 9 a ritme de 4'57''/Qm. Animació i aspersors a la zona Gatorade a la part baixa de Via Laietana.
Faig l'ultim Qm a tope en 4'42 per marcar un Temps final de 50'04'' lloc 8937 Ritme 5'01/Qm.


S'ha escapat el Sub 50' per només 5''. Tot i això, mes que satisfet, 2ª millor marca en aquesta cursa !.


En David ha fet una cursa sensacional amb MMP 48'40'' a ritme de 4'52''/Qm.

Sumo només 4,56 punts a la Challenge ja que puntuen un màxim de 5 curses i he de descartar-ne una.

viernes, 20 de abril de 2012

Luna Run 2012


12/4/2012 1er Lunarun de l'any per preparar la Cursa de Bombers 2012.

Espectacular posada en escena al mig de la Plaça Universitat i mes de 400 participants , molts del Nike + Run Club.

Després d'un "escalfament" molt divertit dirigit pel Debutante vam sortir a les 20:25 de la Plaça Universitat on també estava l'arribada. El tema va ser el terror amb motiu del divendres 13.

Vam fer els controls (balises) de :
  • Caçafantasmes (Plaça Urquinaona)
  • La Catedral del Mar (Santa Maria del Mar)
  • Cementiri del Gòtic (Plaça de Sant Just)
  • Bombes , incendis morts ... (Teatre del Liceu)

El recorregut va estar força complicat per trobar algunes de les balises pels estrets carrers del barri gòtic i la gran quantitat de gent que hi havia pel carrer a aquella hora. Al final ho vam aconseguir en uns 28' i 4,6 Qm.


19/4/2012 2on Lunarun

Com la setmana passada espectacular i mooolts participants

Escalfament "canyero" i sortida cap a les 20:30 de la Plaça Universitat on també estava l'arribada. El tema va ser artistes.

Vam fer els controls (balises) de :
  • Quixot (Moll de la Fusta)
  • Sortida Cursa Bombers (Estació de França)
  • Santiago Rusiñol(c/ Princesa)
  • Cafè Els 4 Gats (a 30 m Portal de l'Àngel)
El recorregut va ser mes llarg que la setmana passada i vam anar mes ràpid. Va estar una mica complicat trobar el Cafè dels 4 Gats però ho vam aconseguir en uns 29' i 5,1 Qm.



Com sempre va estar molt divertit i en acabar "catering" complet amb begudes , pizzes , sorteig i molta gresca.

martes, 17 de abril de 2012

34ª Cursa El Corte Inglés

Per completar el "doblet" del cap de setmana el diumenge vaig fer la Cursa de El Corte Inglés, la meva 33ª participació de les 34 edicions que s'han fet.
La prova es puntuable per la 4ª Challenge BCN 10K amb una distància de 10,766 Qm.
Com cada any tota una festa de l'atletisme popular a Barcelona amb una gran participació 65453 inscrits.



Van participar també en Joaquim , molts amics de corredors.cat , del Nike + Run Club que estrenaven la samarreta de Rekons i en David amb la Mari.

Corredors.cat

Rekons Running Team 

Amb la data avançada com l'any passat ens vam estalviar la forta calor d'altres anys tot i això vam suar pujant a Montjuïc.
La sortida a les 9:30 va ser per calaixos com l'any passat. Vam sortir un bon grapat de corredors.cat junts del calaix blau davant de la multitud.
Intento sortir el mes ràpid possible però com sempre la sortida es complicada els primers quilòmetres degut el gran nombre de corredors i sobre tot per la gent que es "cola" davant i van caminant. Al carrer Aragó agafem mes o menys ritme de cursa en companyia d'en PereBoss. La pujada cap el Poble Espanyol i sobre tot la de darrera l'estadi, força exigent, em fa baixar una mica el ritme , tot i això entro a l'estadi amb un gran temps 32'34'', només 15'' mes que que l'any passat. A la pista passo un munt de gent que va asfixiada després de la forta pujada i agafo de nou en Pere que a la pujada havia marxat uns metres.

Fem la baixada força ràpid per sota 5'/Qm i seguim a molt bon ritme per c/ Floridablanca , la Ronda i c/ Pelai fins la meta. Acabo a 52'' de la meva millor marca que vaig fer l'any passat en un temps final de 57'35'' Classificat 3123 Cat 225 a ritme de 5'21''/Qm.

Amb en Pere i Carles
La meva segona millor marca en aquesta cursa !.

Segueixo pujant llocs a la classificació de la 4ª Challenge BCN 10K. Vaig el 163 de la general i el 9é de la meva categoria !

sábado, 14 de abril de 2012

Medijocs 2012


Segona participació consecutiva als Medijocs aquest matí a Sant Cugat amb molt bona organització. Sortida i l'arribada al Parc de la Pollancreda amb una distància de 8,045 Qm's (50% asfalt / 50% terra).

Dia de primavera fresquet però amb estones de sol i gran trobada de corredors.cat

Sortim a les 10 en punt amb la Luz Marina amb l'objectiu de passar-ho be i reservar forces per la Cursa de El Corte Inglés de demà. Primer Qm pel Parc amb alguns petits tobogans per continuar fins la pista forestal just al Qm 2.


Creuem la riera i pujada sense problemes fins l'avituallament a Can Borrell (Qm 4,5) que passem en 24'. Tornada de baixada una mica mes ràpid cap el parc on tornem a donar una volta completa abans d'arribar a la meta. Durant el recorregut hem gaudit de la vista del magnífic Pi d'en Xandri.


Temps final real 45'41'' Classificat 212 a ritme de 5'41''/Qm.

Objectiu complert i per fi una cursa relaxada !