lunes, 19 de marzo de 2012

27ª Cursa Popular Vila de Sant Boi


La meva primera participació ahir a la Cursa Popular Vila de Sant Boi tot i que ja fa uns quants anys que la fan. Enguany forma part de la Challenge solidària amb Sant Joan de Déu.

Dia de primavera i molt bona organització del Club Atletisme Sant Boi. Aquests últims díes través de la web de corredors.cat hem disposat de tota l'informació de la cursa gracies al nostre company i amic Manolo RunnerSantBoi.

La sortida i arribada ha estat magnífica a l'Estadi Municipal d’Atletisme “Constantí Miranda”. Recorregut de 10 Qm per gran part de la vila.


Hem sortit a les 10:00 en punt amb en Hyuste i en Jordi Mas. Des de un bon principi ja sabíem que era una cursa trenca cames tot i la baixada inicial. Passat el Qm 2 en Hèctor ens ha deixat enrere en una de les "pujadetes".
Passat el Qm 4 hem viscut la part mes emotiva entrant al Parc Sanitari Sant Joan de Déu obert per nosaltres amb motiu de la cursa. A la sortida del parc hi havia el Qm 5 i avituallament que hem fet en 25'41'' a un bon ritme de 5'08''/Qm.
Durant tot el recorregut hi havia punts d'animació.

Després del Qm 6 a la Rambla Rafael Casanovas hem fet la pujada a l'església d'uns 150 m però força exigents per continuar mes pla cap el Qm 7 on hi havia un munt de cartells amb frases per animar-nos.

Del Qm 8 al 9 hi ha la pujada mes forta i es on hem passat a la barqueta "mediàtica" de TV3 amb l'Arcadi i en Xavi Bonastre que acompanyaven a la Imma Casares. Durant tota la cursa hem anat passant corredors tot i que en el segon 5000 m, força mes dur, he perdut mes d'un minut.


Últim Qm en 5'04''aprofitant els 300 m finals a la pista.

Temps final 52'24''Lloc 958 (cat 52) a ritme de 5'14''/Qm.


Moltes gràcies Jordi que a una setmana vista de la marató m'ha acompanyat tota la cursa.!

1 comentario:

miquel dijo...

yo tambien estuve alli y tambien era la primera vez q fui a sant boi ya que solo llevo 6 meses corriendo... tngo 20 años y la acave en 47: 02 y la proxuma cursa espero estar en correcat asi que nos veremos company ;)