domingo, 2 de octubre de 2011

IV Cursa Lluis Companys


Ahir vaig fer per primer cop la Cursa Lluis Companys en homenatge a l'olimpiada popular de 1936 frustrada per la guerra civil.
Dia de sol amb bona temperatura per córrer. Recorregut magnífic per Montjuïc de dues voltes de 3,5 Qm passant per la mítica pista de l'Estadi Olímpic amb sortida i arribada a l'INEF.


Sortim a les 10:00 amb en David amb l'objectiu de gaudir d'aquesta cursa. Els primers metres son de pujada per la Avinguda de l'Estadi per agafar a continuació el Passeig Olímpic en baixada que ens porta l'Estadi amb la mágnífica pista de tartà blau. Quina joia córrer per aquí !.


Sortim de l'Estadi per voltar el Palau Sant Jordi passant per sota de la Torre de Telefónica de Santiago Calatrava. Continuem en lleguera baixada pel carrer dels Jocs del 92 amb forta rampa final cap l'INEF. Hem completat la primera volta en 18'36''.

Inici 2ª volta amb els companys de corredors.cat Olga i Jose

El sol comença a escalfar i la segona volta es una mica mes dura però mantenim be el ritme ja que la fem prácticament en el mateix temps 18'40'' per marcar un Temps final de 37'16'' Lloc 272 (39 de VetBM) a ritme de 5'20'' /Qm.

Tot i que hem entrat junts, a la classificació oficial , en David m'ha guanyat per un segon (coses del xip). Temps 37'15'' , lloc 271 (88 de SenM).

Bona matinal atlètica i ens ho hem passat be !. Per primer cop he fet tota una cursa amb el David.

No hay comentarios: