lunes, 31 de enero de 2011

21ª Mitja Marató de Barcelona


Ahir vaig fer la Mitja Marató de Barcelona,  la tretzena . Dia molt tapat i temperatura al voltant de 9ºC.
Com cada any va estar una trobada massiva de correcats i retrobament amb el meus amics Albert i Sergi.
Inscripció record amb mes de 8000 corredors i 6900 "finishers". Enguany vam fer la sortida al Passeig Pujades per donar cabuda al gran nombre de participants. Organització espectacular preparant la Marató de Barcelona al Març.
L'objectiu, fer millor marca personal planificant un ritme de 5'15''/Qm. Surto amb el meu company de corredors.cat Hyuste amb que he fet últimament varies curses.
L'inici de cursa inclou la pujada per la Via Laietana (Qm 2) i baixada per la Rambla on tenim problemes en superar forces corredors ja que el traçat es força estret. Fem a continuació la pujada pel Para·lel . Passo el Qm 5 en 26'45'' (30 segons per sobre l'objectiu). Continuem per la Gran Via i Pg. de Sant Joan. Un imprevist , comença a ploure fort.
La gran animació (i la baixada) que hi ha al Pg. de Lluís Companys em fan recuperar una mica de temps i passo el Qm 10 en 52'54'' (anem però encara +24'' per sobre del ritme previst).
Agafo el Pg. de Circumval·lació on , com l'any passat ens creuem amb el cap de cursa que ja torna !!. A partir d'aquí agafem bon ritme de cursa al voltant 5'13''/Qm però cal mantenir-lo a la pujada pel carrer Marina. Passem el Qm 15 a la Diagonal en 1h19'00''(recuperant però encara a +15''). Seguim passant corredors i apretant , per sort, ha parat de ploure però anem xops.

Av Diagonal Qm 16 (foto gentilesa d'en Jim)

Faig el Qm 17 en 5'02''(no m'ho puc creure). Continuem avançant gent per la Av. del Litoral i passo el Qm 20 en 1h45'00''exactament al ritme de marca. La meta es aprop , crec que puc fer marca i ho intento.

Sprint al màxim (Foto gentilesa d'en Jim).

L'animació es màxima al Passeig Picasso i Lluís Companys.Faig l'últim Qm a tope en 4'55''.
Temps final de 1h50'20'' lloc 4538 (grup d'edat 290) Ritme 5'14''/ Qm.

Millor marca personal rebaixada en 17'' !!


2 comentarios:

jordimascasas dijo...

Quin sprint!
A Gava sub 1:50

Ramon dijo...

Guapa la foto oi ?. Es d'en Jim.Un crack. Llàstima que estigui lesionat.