domingo, 31 de octubre de 2010

XXXII Cros Popular de Sants

Avui he corregut una clàssica del meu barri el Cros Popular de Sants. en la meva 23ª participació.



Quinze minuts abans de començar ha caigut un xàfec considerable però , per sort, a les 10:00, hora de la sortida , ja habia parat. Tothom que la va fer fa dos anys s'ha recordat del diluvi que va caure.
He coincidit amb un munt de correcats , els meus ex companys de feina Albert i Francisco i amb en Jordi amb qui correré també demà.


L'objectiu que tenia avui era fer al voltant de 52'30''per reservar forces per demà que faig la cursa de l'Amistat.
He sortit sense saber realment el ritme fins el Qm 3 que he passat ràpid en 15'33''. Com que em trobava be he continuat apretant passant el Qm 5 en 25'53''. El segon 5000 m l'he fet encara més rápid en 25'07''passant força gent fins arribar a meta a la Rambla Brasil.

Temps final de 51:00 Lloc 765 i 71 de la meva categoria. Ritme 5'06''/Qm.

Molt content , he fet la meva segona millor marca en aquesta cursa a només 6 segons de la de l'any passat i això que em volía reservar !!

viernes, 29 de octubre de 2010

Luna Run


Ahir vaig fer l'entrenament Luna Run, el segon d'una serie de quatre organitzat per Nike Running Spain.
La prova es una espècie de cursa d'orientació i gimcana pels carrers de Barcelona

Consisteix en trobar quatre controls de pas a la ciutat (d'un total de cinc) on hi ha que superar en cadascun una petita prova.
Participació d'alguns companys de corredors.cat el Debutante (speaker oficial) , Canferreir , Kitus14 i Aramys. També m'acompanya en David.


Sortim a les 20:00 de la Nike Store de l'Illa Diagonal on també està l'arribada. Nosaltres fem els de :
  • Cruïlla Av. Sarria / Urgell .
  • Passeig de Gràcia 29 . Nike Store
  • Gran Via / Plaça Universitat
  • Rambla de Catalunya / Diagonal
Arribem en 57' i poc mes de 7 Qm. Ens hem liat una mica en l'ordre d'anar als controls i hem fet una mica de volta.També hem perdut molt temps en els semàfors però això es el de menys perquè ha estat divertit.
De tornada begudes , fruita , hamburgueses , sorteig i molta gresca. No es pot demanar mes.

lunes, 18 de octubre de 2010

Caminada Internacional de Barcelona

Aquest cap de setmana he fet dues proves del programa de la Caminada Internacional de Barcelona 2010. L'aperitiu el dissabte de 10 Qm i el diumenge la gran prova 30 Qm.

Dissabte 16/10/10

Prova Barnatresc Internacional amb una distància de 10 Qm's i una alçada màxima de 245 m al Coll de la Ventosa.
Dia bo i fresca. Sortida i arribada al complex esportiu de Trinitat Vella.

 M'acompanyen en aquesta caminada la Carme , en Jordi i en Xavier.Comencem a les 9:00 en pujada continua cap a Torre Baró fins el coll de la ventosa on hi havia l'avituallament. Hi ha alguns corriols i trams de pujada forts. Passem en 51'15'' (Qm 4,5 aprox).

A partir d'aquest punt baixada forta pel camí de St. Llàtzer , Plaça Karl Marx , Parc Central de nou barris , Passeig Valldaura sense problemes fins el complex esportiu de Trinitat Vella.

Temps final 1h28'44'' a 6,76 Qm/h. Un bon "escalfament" per demà.

Diumenge 17/10/10

Avui es la gran prova i toca matinar. Em llevo a les 5:00 per esmorzar i preparar l'equipament. A les 7:00 agafem el bus al Parc de la Trinitat Vella que ens porta fins el Coll de Parpers a La Roca del Vallés.
La prova d'avui es un recorregut de muntanya per la Serra de Marina i Litoral amb una considerable distancia de 30 Qm , la mes llarga que mai he fet de una tirada.


ITINERARI 

Parc de la Trinitat (tram neutralitzat que es fa amb autocar), coll de Papers ( La Roca del Vallès) (inici del tram a peu), Camí de Parpers a Orrius, pista a la dreta, bosc de Can Païssa, Sant Bartomeu de Cabanyes (CPA), can Tarrascó, cal Camat Vell, la Roca d'en Toni (CPA), coll de Cal Boquet, can Bernadó, mirador de la Cornisa (CPA), coll de Can Gurguí, coll de Clau, coll de Pau Arenes, turó d'en Cabús, coll de la Font de Cera, Alella Park (CPA), coll sota turó Galzeran, colònia Bosc, coll de Montalegre (CPA), coll de Fra Rafel, coll de la Jeia d'en Pujol, coll de la Coscollada , coll de la Malesa , collet de la Vallençana , Urb. Vallençana, coll de les Ermites (CPA), pista Singerlin, c. Marcel·lí Calvet, av. Ramon Berenguer IV, av. Pallaresa, parc d'Europa, riu Besòs, pont de Santa Coloma (unió amb els itineraris de 10 i 20 km ), pg. Santa Coloma, parc de la Trinitat i Complex Esportiu Municipal Trinitat Vella. 

M'acompanyen la Carme i en Jordi. L'objectiu es intentar fer-la el més ràpid possible per tant caminarem a les pujades fortes i correrem la resta.
Sortim a les 7:30 en punt encara es negre nit. Fa fred, uns 10 ºC, però aviat entrarem en calor. Passem el primer punt de control de pas i avituallament (CPA) al Coll de Sant Bertomeu de Cabanyes en 35'05''. Aprofitem per fer foto a l'església romànica del segle XI. Continuem i veiem la sortida de sol espectacular al municipi d'Òrrius.

Passem el segon CPA al dolmen de la Roca d'enToni a les 8:40, portem 1h10' i tot just hem fet 8 Qm's !!. Continuem fins el tercer CPA del Mirador de la cornisa de Teià situat al Qm 11 aprox (1h40') on hi ha una vista impressionant del Maresme.

En poc mes de 30 ' arrivem al CPA 4 situat a Alella Park Qm 15 (2h11'). Tot controlat , el recorregut es de forts desnivells però anem dosificant i recuperant forces als avituallaments que estan molt be. El tros fins el Coll de Montalegre CPA 5 (Qm 20 aprox) el fem en 40'. Arribem a les 10:20 i ja portem 2h51'. Continuem pel Coll de Vallençana fins el sisè i últim CPA el Coll de les Ermites on ens reben fent fotos. Aquest tros ha estat durísim i hem trigat 53'42 '' en fer-lo. Portem uns 25 Qm i 3h45' de marxa. Hi han unes vistes espectaculars de la Ciutat de Badalona i Barcelona.

A partir d'aqui, per fi baixada fins el Riu Besòs per creuar-lo pel Pont de Santa Coloma fins el complex esportiu de Trinitat Vella.

Gràcies companys  !!

Això està fet 30 Qm en 4h19'29''. Son les 11:49. 

domingo, 10 de octubre de 2010

XXII Cursa de Fons a Sant Muç


Avui 10/10/10 segona participació a la Cursa de fons a Sant Muç a Rubí , una cursa "trecacames" de 10 Qm's amb uns dos Qm's de pujada amb trossos de pendent de fins el 6%.
Nit de llamps i trons amb alerta de temporal, tot i això al final la pluja ens ha respectat i només un lleuger plugim ens ha acompanyat.
Saludo als "correcats"  TeteXavi (amb que he anat en cotxe a Rubí), Jorfer, Alexia, Solteron, Nolo58, Buzz, Jordi Mas, Brujita i altres.
Després de l'experiència de l'any passat, tinc clar que en aquesta cursa no es pot fer marca i per tant l'objectiu es intentar fer-la lo millor possible. Sortim puntualment a les 10:30 amb en TeteXavi i Solteron. Al pas pel Qm 1 els deixo anar perquè van massa ràpids. Passo el Qm 3 força bé en 15'21''. Vaig fins el començament de la pujada (Qm 3,2) amb en Jordi Mas però decideixo pujar sol al meu ritme perquè hi ha alguna rampa força dura. Faig el Qm 4 en 6'22'' i el Qm 5 en 6'43. Apreto a la baixada però no es suficient per compensar el que he perdut a la pujada. Sento que vaig força millor per acabar amb bones sensacions i un Temps final de 54:14 Lloc 502 i 29 de la meva categoria. Ritme 5'25''/Qm.

He fet 36 segons més que l'any passat (28 d'ells els he perdut a la pujada) No em puc pas queixar.

domingo, 3 de octubre de 2010

30ª Cursa Popular Ciutat de Cornellà


Aquest matí he fet per quart any seguit la Cursa Popular de Cornellà amb una distància de 10000 m amb arribada a la pista de l'Estadi Municipal.
Bon ambient i bona organització. Saludo a alguns "Correcats" com la Kasumei (que ha fet la tercera en dones) , en Jorfer i Krlos (que han fet de llebres oficials) , Merce008 i Olga (foto) , Adalpu , Lucius , Xoi , Montse , cat  i alguns mes que ara no recordo.



Hem sortit puntualment a les 10 del matí amb la sorpresa de que no hi havia catifa de sortida.
Els primers Quilòmetres els he fet amb en Krlos (llebre Sub 50') però al pas pel Qm 4 ja he vist que no el podria seguir. La pujada per la Rambla m'ha trencat una mica el ritme (com estava previst) . Passo el Qm 5 en 25'40'' però la pujada continua fins Qm 6 i encara afluixo mes. Aprofito la forta baixada per apretar una mica però ja no recupero ritme i faig el segon 5000 m en 26'30'' tot i que l'ultim Quilómetre entrant a l'Estadi el faig en 5'10''.
Temps Final de 52'10 (oficial 52'29'') Lloc 431 (lloc grup d'edat 28). Ritme de 5'13'/Qm. 
La distància que hem mesurat varis corredors ha estat al voltant de 10210 m.