domingo, 30 de mayo de 2010

32ª Cursa El Corte Inglés

CORRO PERQUÈ M'AGRADA CÓRRER.
Un any mes ahir la Cursa de El Corte Inglés va ser una festa de l'atletisme popular a Barcelona amb 58024 inscrits. Ha estat la meva 31ª participació de les 32 edicions. Molts correcats acompanyant el Barni. Trobada amb en Joaquim i els "xavals" Quim i Marcel. Enguany els meus amics Carme , Josep M i Ana l'han feta caminant. També l'ha feta el David mimbat de forma pel refredat. Dia solejat i forta calor sobretot pujant a Montjuïc. Intento sortir ràpid però la sortida es complicada els 2 primers Quilòmetres degut el gran nombre de corredors i sobre tot per la gent que es "colen" davant i van caminant.Tot i això passo el Qm 2 en 9'52''. A la pujada pel Poble Espanyol la cursa comença ha estar estabilitzada.
Montjuïc començo la pujada amb alegria !!
Entro a l'Estadi amb el mateix temps que l'any passat 32'42''.La baixada la faig mes ràpid i al pas pel Qm 9 al carrer Floridablanca veig que puc fer una bona marca. Apreto al màxim i cap el Qm 10 em passa en Joaquim però no el puc seguir. Finalment acabo 32'' per sota la marca de l'any passat en un temps final de 58'11'' Classificat al lloc 2872 (187 del meu grup d'edat) a ritme de 5'20''/Qm. La meva segona MMP en aquesta cursa. La marca al pas pel Qm 10 no em permet sumar mes punts per la 2ª Challenge BCN 10K i com ja tenia previst baixo uns quants llocs el la classificació general. Això es el de menys , molt satisfet amb el resultat de la cursa. La marca del David prou bona 1h03'59''tot i el refredat.

domingo, 16 de mayo de 2010

10ª Cursa Mulla't i corre


Bona cursa avui al Circuit de Catalunya a Montmeló i per una bona causa, la lluita contra l'esclerosi múltiple.
Era la primera vegada que la feia i m'ha agradat córrer en un entorn molt conegut per les curses de F-1 i motociclisme entre altres.
Retrobament amb bastants correcats que he pogut saludar Trigat , Aurora , Manolo M , Koldo, Kasumei (que ha fet segona en dones), Stone apo, Vladi, Merce008, Pescallunes, Lucius, Solteron ( que m'ha portat a Barcelona amb cotxe) i Esther (amb qui he anat amb tren i per poc no arribem).
La sortida de la cursa era a la zona de l'estadi es a dir en baixada completant a continuació dues voltes al circuit.

He sortit a les deu en punt bastant ràpid aprofitant la sortida en baixada . El traçat te tres pujades una d'elles bastant forta. Tot i això he passat el Qm 5 molt bé en 24'45''. La segona volta l'he fet quasi un minut mes lent pel cansament acumulat i el fet que he hagut de parar a cordar-me una sabatilla !!.
Entrada a meta

Temps final de 50'23'' Lloc 652 a ritme de 5'02 / Qm. Força content

La propera , una clàssica, La Cursa de El Corte Inglés.

lunes, 10 de mayo de 2010

14ª Cursa Popular Ciutat de Girona

Ahir vaig fer per segona vegada la Cursa Popular Ciutat de Girona organitzada per El Corte Inglés i amb una distància de 9,200 m. Bona temperatura i cel nuvolat. La sortida a les 9:35 just 5 minuts després de la mitja marató. Gran participació en les diferents curses amb un total de 2810 inscrits. Surto fort des del primer Qm aprofitant la amplada del recorregut i que surto davant de tot. Passo el primer Qm molt ràpid (4'44''). Les petites pujades i baixades dels següents cap a Montilivi em fan baixar una mica el ritme, tot i això passo el Qm 5 en 25'13''. Continuo apretant i passant corredors , molts d'ells jovenets, que han sortit massa ràpids. Faig el Qm 6 i el 7 per sota de 5' per marcar un Temps final de 46'27'' Classificat 281 (Grup d'edat 12). Ritme 5'03''/Qm. Total de participants en aquesta cursa 847. Ha estat una bona cursa i m'ho he passat força be.

lunes, 3 de mayo de 2010

Els 10 Km d'Empúries

Ahir vaig fer els 10 Km d'Empúries prova que es va fer conjuntament amb la Marató i Mitja Marató en el marc incomparable que formen els nuclis de L'Escala i Sant Martí d'Empúries.
A diferència d'altres anys, on la calor era important, ahir va estar nuvolat amb estones de pluja el que la va fer molt mes suportable.

En Joaquim va fer la mitja i els "xavals de la M" Miquel , Marcel i Martí els 10 Km.

Hem sortit a les 8:40 , 10 minuts després dels maratonians. De seguida ha començat a ploure i he pogut constatar que els Qm's no estaven ben marcats. Segueixo a un ritme ràpid tota la cursa però sense saber realment a quan vaig. A partir del Qm 5 començo a avançar maratonians però donada l'amplada de la carretera i el nombre de participants no ha estat cap obstacle. Continuo passant corredors fins l'últim Qm que es clarament mes llarg. Sprint final i arribada al recinte arqueològic , quina imatge !!.


Arribada

Temps 51'05'' Classificat 131 (vuitè de la meva categoria). Ritme 5'07'' / Qm