domingo, 24 de mayo de 2009

31ª Cursa El Corte Inglés

Avui he participat per trentena vegada a la Cursa de El Corte Inglés , una clàssica al meu calendari. A la sortida, tradicional trobada amb els meus amics Joaquim , Eduard, Contxita, Sergi, Francesc i Jorge

Es clar que es una cursa per passar-ho bé amb amics i la marca una mica secundaria ja que la gran quantitat de participants fa força difícil córrer (sobre tot els primers quilòmetres). Enguany els inscrits han estat 57175. He sortit una mica "tocat" del genoll després de la Cursa Ciutat de Girona de fa quinze dies. Patiment a la pujada a l'Estadi agreujat per la calor. He entrat però a l'Estadi amb 32'24'' , temps prou bo per baixar de l'hora que era el meu objectiu. La baixada s'ha fet encara mes dura pel genoll però aguanto millor del que em pensava. 

 















Temps final 58'43'' Lloc 2686 (148 del meu grup d'edat) Ritme 5'22''/Qm Objectiu complert !

lunes, 11 de mayo de 2009

13ª Cursa Popular Ciutat de Girona

Aprofitant la meva estancia a Pals, he fet aquest diumenge la Cursa Popular Ciutat de Girona. La cursa número 212 de la meva vida.
El temps bastant cobert i la fresca del matí han contribuït a una gran marca.
El meu objectiu era fer-la a un ritme inferior a 5'/Qm ja que la distància era relativament curta (9140 m).



He pogut sortir davant de tot ( fins i tot he vist la alcaldessa Anna Pagans com donava el tret de sortida) i agafar un bon ritme des del principi aprofitant que es una cursa bastant plana.
Amb el pas dels Quilòmetres he anat confirmant aquest bon ritme amb els següents registres :

Qm 2 Qm 4 Qm 6 Qm 8
9'51'' 19'20'' 28'51'' 39'08''

Temps final 44'06'' Lloc classificació 237 (ritme 4'50''/Qm)

He volat per Girona !!

lunes, 4 de mayo de 2009

V Terç de Maratò d'Empúries


Ahir vaig córrer per tercera vegada el Terç de Marató d'Empúries en un marc incomparable al voltant de les ruïnes i el nucli urbà de L'Escala i Sant Martí d'Empúries.

Després de forces dies de mal temps a la zona vam haver de patir ahir dels efectes de la calor i a estones de la tramuntana. La cursa es força exigent per les constants pujades i baixades que , encara que no son fortes , van desgastant.


















Com sempre vam coincidir uns quants amics i correcats (alguns dels quals com l'Enrique , el Prudi i en Miquel Pucurull que van fer la Marató !!).
Vaig clavar l'objectiu que havia marcat de 1h 15' encara que va ser força dur.

He fet la meva millor marca personal en aquesta cursa rebaixant la millor marca anterior del 2007 en tres minuts. Temps final 1h15'07'' Classificat 284 (Lloc 17 de la meva categoria). Ritme 5'09''/Qm.