sábado, 28 de febrero de 2009

Breakfast Run

Aquest cap de setmana ha estat de dedicació quasi exclusiva a les activitats entorn de la Marató de Barcelona.



Avui dissabte he fet la Breakfast Run (Cursa del esmorzar) en la que es fan els últims 4 Quilòmetres de la Marató de Barcelona'92 amb el triomfal final al Estadi Olímpic. Hem gaudit de la presencia d'en Abel Antón bicampió del mon de marató a Atenas 97 i Sevilla 99.

Amb Abel Antón

Ha estat una cursa no competitiva en companya de molts atletes, entre ells el meu amic Sergi .
El temps final, però , no ha estat malament 19'26''.

Amb Sergi

Acabada la cursa hem esmorzat i visitat la Marató Expo.

lunes, 23 de febrero de 2009

Caminada d'Horta

Ahir vaig fer amb el meu amic Miquel la Caminada d'Horta , prova de caràcter no competitiu del programa de caminades Barnatresc 2009 i organitzada per la UEC d'Horta.
El recorregut va ser en gran part per la Serra de Collserola amb una distància aproximada de 12 Qm's i un desnivell de un 275 m.

El dia força va ser assolellat però a la part alta sensació de fred pel fort vent
La sortida i arribada era al velòdrom d'Horta. Els primers quilòmetres van ser urbans i la major part en baixada , a partir del carrer Tajo vam enfilar cap el Parc Central de Nou Barris per atravessar la Ronda de Dalt a la Plaça Karl Marx i pujada forta cap el coll de la ventosa , forat del vent i Portell de Valldaura (a 350 m d'alçada) . A partir d'aquest punt baixada forta sense problemes fins el velòdrom . Temps final 2h23'.
Vam gaudir d'un bon mati amb un entorn de muntanya que ningú diria que es dintre la ciutat de Barcelona , també vaig poder saludar a alguns companys habituals de les caminades com en Ricard, que amb 80 anys deu n'hi do com hi va.

El proper cap de setmana toca córrer amb la cursa prèvia de la marató "Breakfast Run" el dissabte i els 15 Qm's últims de la Marató el diumenge on acompanyaré en Joaquim que intentarà baixar de les 4h.

lunes, 9 de febrero de 2009

15 Qm's de la Mitja Marató de Barcelona

Ahir aprofitant la Mitja Marató de Barcelona , vaig fer com entrenament 15 Qm's acompanyant amb el meu amic Joaquim (que està preparant la Marató del dia 1/3).
El dia va sortir totalment assolejat i molt bona temperatura per córrer.

L'objectiu era fer un ritme similar al que pensa fer a la Marató es a dir 5'30'' /Qm. Vaig començar al punt quilomètric 6 a la Plaça de Espanya i aprofitant la baixada de la Gran Via de seguida vam millorar-lo lleugerament passant el primer 5000 m un minutet per sota. En aquest punt (Qm 11) ens vam creuar amb el Kenyà Alex Kirui que ja arribava a meta !! El segon 5000 m el vam fer a un bon ritme de 5'23'' i a partir d'aquí ens vam "engrescar" progressivament per fer el tercer 5000 m a 5'09''. En total 1h18'44'' en 15 Qm's a un promig de 5'14'' /Qm. Un gran entrenament i un gran company de cursa!!

lunes, 2 de febrero de 2009

23ª Mitja Marató de Granollers


Espectacular cursa ahir a Granollers amb més de 5800 inscrits i millor marca personal amb 1h51'38'' pulveritzant la de Sitges 2009 en 2'34''.
A la prèvia del dissabte, quan vam anar a recollir el pitral, em van fer aquesta divertida caricatura.


El diumenge, amb un cel amenaçant pluja, vam sortir amb un ritme conservador de 5'30'' / Qm cap a la Garriga ja que els primers 10 Qm's son de lleugera pujada.



Perfil

Després de 2 Qm l'Eduard s'en va anar cap endavant i amb en Sergi i Xavi vam fer una cursa memorable, de menys a mes com cal.

Al Qm 6 aproximadament ens vam creuar amb el Samuel Wanjiru que "volava" cap a la millor marca mundial de l'any. El record dels crits dels corredors animant-lo ressonant dintre el túnel inoblidable

En Xavi ( a la dreta a la foto) , que esta preparant Iron Man de Barcelona de l'Octubre 2009 ens va fer de "llebre" i suport marcant-nos en tot moment el ritme que indicava el seu Polar.

Vam passar el Qm 10 a La Garriga en 54'57'' (com tenia'm previst) per iniciar una tornada "a tope" cap a Granollers. El ritme del segon 10000 m en 5'09'' / Qm i l'ultim Qm a 4'37'' per emmarcar.

Temps final 1h51'38'' Lloc 3556 Ritme 5'18'' / Qm.