lunes, 2 de febrero de 2009

23ª Mitja Marató de Granollers


Espectacular cursa ahir a Granollers amb més de 5800 inscrits i millor marca personal amb 1h51'38'' pulveritzant la de Sitges 2009 en 2'34''.
A la prèvia del dissabte, quan vam anar a recollir el pitral, em van fer aquesta divertida caricatura.


El diumenge, amb un cel amenaçant pluja, vam sortir amb un ritme conservador de 5'30'' / Qm cap a la Garriga ja que els primers 10 Qm's son de lleugera pujada.



Perfil

Després de 2 Qm l'Eduard s'en va anar cap endavant i amb en Sergi i Xavi vam fer una cursa memorable, de menys a mes com cal.

Al Qm 6 aproximadament ens vam creuar amb el Samuel Wanjiru que "volava" cap a la millor marca mundial de l'any. El record dels crits dels corredors animant-lo ressonant dintre el túnel inoblidable

En Xavi ( a la dreta a la foto) , que esta preparant Iron Man de Barcelona de l'Octubre 2009 ens va fer de "llebre" i suport marcant-nos en tot moment el ritme que indicava el seu Polar.

Vam passar el Qm 10 a La Garriga en 54'57'' (com tenia'm previst) per iniciar una tornada "a tope" cap a Granollers. El ritme del segon 10000 m en 5'09'' / Qm i l'ultim Qm a 4'37'' per emmarcar.

Temps final 1h51'38'' Lloc 3556 Ritme 5'18'' / Qm.


2 comentarios:

Jose Luis Roman dijo...

Molt bé Ramon ! me n'alegro per la progressió esportiva i per la satisfacció que t'ha de produir !
Jo recordo -però- que fet que la marató es una prova tan exigent, hi havia una mena de "nombre maxim" recomanat de maratons a disputar. si això és cert ja deus estar arribant al tope ....

Anónimo dijo...

Hola Super-Ramon, sóc la Lorda i et dic :
Que no hi ha qui et pari, quina manera de trencar marques !
Segueix així i podré fardar de tenir un amic que trenca recors (je,je)
Oe,oe,oe,oe (la música la poses tu)